Sign In

HHX - Handelsgymnasiet Ishøj


Med hhx får du en erhvervsrettet uddannelse med fremtid i

Er du interesseret i markedsføring, sprog, økonomi, globalisering og samfundsproblemer, så er hhx noget for dig. Du kommer til at kunne forstå, hvad de taler om i nyhederne, og din eksamen kan bruges til noget med det samme. Du får en masse nye fag, f.eks. afsætning og virksomhedsøkonomi. Til gengæld slipper du for fysik og oldtidskundskab.
Læs vores brochurer her - link
Læs om vores studieretninger her - link

hhx-forside3.jpg

Vi er ambitiøse på dine vegne
Vores mål på hhx er, at dine tre år i gymnasiet skal være med til at gøre dig dygtigere fagligt og modne dig som menneske. Du skal være indstillet på at knokle, men samtidig skal der være plads til at grine og feste. 
 

HHX - de tre bedste år

Vi er ca. 500 elever på hhx i Ishøj. Nogle går i internationale klasser, elitesportsklasser eller idrætsklasser, som er for elitesportsudøvere eller dem, der er tæt på at være det. Og andre vælger økonomi-, innovations, sprog- eller matematikklasserne. 
Uanset hvad du vælger, kan dine tre år på
hhx blive de bedste i dit liv.

Velkommen til hhx – vi glæder os til at møde dig. 
badminton.jpg 

ElitesportTD logo 11 mm .jpg

På hhx går vi hele vejen for at hjælpe dig med at tage en uddannelse, uden at du skal gå på kompromis med dine sportslige ambitioner.
badminton.jpg 

Innovation

Hvordan får man den helt rigtige ide, og hvordan får man den omsat til virkelighed. Det har hhx fokus på i innovations-klasserne.
badminton.jpg 

International klasse

Vi har fokus på interna-
tionale forhold og kultur. De internationale klasser på hhx er i udlandet 4-5 gange i løbet af de tre gymnasieår.