Sign In

Ishøj Tekniske gymnasium, htx 

 

En moderne studentereksamen, der rykker på CPH WEST

Hvis du interesserer dig for teknologi, naturvidenskab, kreativitet og innovation, så er htx det helt rigtige valg. Vi er et nyt gymnasium med moderne laboratorier og værksteder. På htx er vi ca. 300 elever og 30 undervisere, så gymnasiet er ikke større, end at vi stort set alle sammen kender hinanden.
Læs vores brochurer her - link
Læs om vores studieretninger her - link

HORISONTAL2.jpg

Ambitioner og udvikling
På Gymnasierne i Ishøj er vi ambitiøse og prioriterer, at du bliver fagligt dygtig og samtidig udvikler dig personligt. Vi synes, det skal være sjovt at gå i skole. Det stiller krav til dig. Du skal være parat til at give den en skalle i timerne og med dine lektier. Dit gode humør skal være med til at skabe hyggelig stemning.
 

Htx er meget mere end undervisning og lektier

Her kan du finde venner for livet.  Det lægger vi vægt på, at der er plads til. Vi har en god fordeling af drenge og piger blandt eleverne – så det hele ikke enten ender i nørdesnak eller pigefnidder.
 
Velkommen – vi glæder os rigtig meget til at se dig.


TIl kommende elever

elite.jpg

elitesport

Vi går hele vejen for at hjælpe dig på din vej mod toppen som elitesports-
udøver og samtidig få den uddannelse, som du ønsker.


projekt.jpg

projekter

På htx arbejder du projektorienteret - både selvstændigt og i grupper. Du lærer at arbejde med at finde løsninger i værksteder og laboratorier.

bio.jpg

teknik

Teknik er et særligt htx-fag. Hos os kan du vælge mellem: Design, Maskindesign, Elektronik, Sundhed og miljø eller Bioteknologi.