Sign In

STX - Det almene gymnasium


En uddannelse, der kan bruges til alt

Hvis du interesserer dig for naturvidenskab, samfundsforhold, historie, kommunikation, sprog eller kultur og samtidig gerne vil dyrke dine kreative sider inden for musik, billedkunst, idræt eller film og medier, så er stx det rigtige valg for dig.
Læs vores brochurer her - link
Læs om vores studieretninger her - link
STX temadage for 8. og 9. klasse - læs mere her

stx.jpg

Fagligt og socialt engagement

Det er vores mål, at du bliver fagligt dygtig igennem din gymnasietid, samtidig med at du bliver et mere modent og helt menneske. Vi tror på, at det er vigtigt, at du ikke kun specialiserer dig i nogle få fag, men får indblik i de fleste, for livet er mangfoldigt. Når du går på Ishøj Gymnasium, forventer vi, at du er engageret både i undervisningen og i det sociale liv på skolen.

En skole med traditioner

Ishøj Gymnasium har ca. 380 elever, og der kommer flere til hvert år. Vi har en masse traditioner, musical og fester – det hører til, når man går i gymnasiet. En ting kan vi love dig: Tre år på Ishøj Gymnasium vil med sikkerhed betyde en stor personlig udvikling for dig.Velkommen – vi glæder os til at møde dig.
elite.jpg

Elitesport

Vi går hele vejen for at hjælpe dig på din vej mod toppen som elite-sportsudøver og samtidig få den uddannelse, som du ønsker.


musik.jpg

MGK

Musikalsk Grundkursus. For dig, der vil uddanne dig til musiker og samtidig tage en studentereksamen.
kina.jpg

International

Globalisering, kulturfor-ståelse og internationale forhold. Udveksling med Kina i 2. g og rejse til New York i
3. g.