Sign In
HER ER DU: CPH WEST : forside : Handelsgymnasiet i Ballerup

Handelsgymnasiet i Ballerup - WE MEAN BUSINESS


Besøgsdage på hhx i Ballerup fredag 07/11/2014 og fredag 05/12/2014.


En
 skarp og innovativ uddannelse

Er du til markedsføringøkonomi og internationale forhold – og vil du gerne lære teorier, som du kan bruge i praksis i erhvervslivet? Så er hhx den rigtige gymnasieuddannelse for dig.  
 
Handelsgymnasiet i Ballerup r du tre fede år med faglige udfordringer, nye venner og masser af sjove oplevelser.

Læs vores brochure her - link
 

Innovation, globalisering og studiemiljø

Vi er et dynamisk handelsgymnasium med fokus på innovation, udvikling og globalisering - og selvfølgelig et godt studiemiljø.
 
Hvis du har ambitioner om at læse videre eller starte egen virksomhed, så er Handelsgymnasiet i Ballerup et godt sted at starte.
img.jpg

we mean business


Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet. Du kan derfor bl.a. skrive prisopgave for en virksomhed, komme på masser af virksomheds-besøg, deltage i iværksætter-konkurrencer og dyste med dine klassekammerater i virksomhedsspil.
img.jpg

oplev verden


Vi er en uddannelse med international udsyn. Du får gode muligheder for at se verden under din uddan-nelse. Du kan f.eks. komme i studiepraktik i USA eller Kina. Du kan også få forlagt undervisning i f.eks. Spanien eller Italien.
img.jpg

fire fede studieretninger

Om du er til økonomi, sprog, innovation eller måske it, så har vi en spændende studieretning for dig. Du kan vælge mellem Finans, Business, it-iværksætter eller WOO (world of opportunities).