Sign In
HER ER DU: CPH WEST : Forside : Handelsgymnasiet i Ballerup

Handelsgymnasiet i Ballerup - WE MEAN BUSINESS

 

Optagelsesprøve tirsdag den 14. juni om formiddagen

For elever der ikke er erklæret direkte uddannelsesparate. Kontakt studievejleder Mikkel Thorup, mit@cphwest.dk eller på tlf. 3388 0226
 

En skarp og innovativ uddannelse

Er du til markedsføringøkonomi og internationale forhold – og vil du gerne lære teorier, som du kan bruge i praksis i erhvervslivet? Så er hhx den rigtige gymnasieuddannelse for dig.Handelsgymnasiet i Ballerup r du tre fede år med faglige udfordringer, nye venner og masser af sjove oplevelser - læs vores brochure her - link
 

Innovation, globalisering og studiemiljø

Vi er et dynamisk handelsgymnasium med fokus på innovation, udvikling og globalisering - og selvfølgelig et godt studiemiljø.
 
Hvis du har ambitioner om at læse videre eller starte egen virksomhed, så er Handelsgymnasiet i Ballerup et godt sted at starte.


Besøgsdag på Handelsgymnasiet i Ballerup

Individuelle besøgsdage kan arrangeres ved kontakt til studievejleder Mikkel Thorup, mit@cphwest.dk eller på tlf. 3388 0226

Vi glæder os til at se dig her på gymnasiet.
img.jpg

we mean business

Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet. Du kan derfor bl.a. skrive prisopgave for en virksomhed, komme på masser af virksomheds-besøg, deltage i iværksætter-konkurrencer og dyste med dine klassekammerater i virksomhedsspil.
img.jpg

oplev verden

Vi er en uddannelse med internationalt udsyn. Du får gode muligheder for at se verden under din uddan-nelse. Du kan fx komme i studiepraktik i England, på besøg hos en kinesisk gymnasieklasse, deltage på sprogskole i Spanien – og en masse andet.
img.jpg

fire fede Studieretninger

Om du er til økonomi, sprog, markedsføring eller innovation, så har vi en spændende studieretning for dig. Du kan vælge mellem finans, business, business Innovation eller WOO (world of opportunities).